• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn kaotas kahjulike lepingutega 7,7 miljonit krooni

  Endiste Tallinna juhtide sõlmitud kahjulike lepingute tõttu reklaamifirmadega kaotab Tallinn 7,7 miljonit krooni.

  Tallinna Linnavalitsuse korraldusega 1996 aasta septembris asutatud Reklaaminõukogu esimese koosoleku soovitusel sõlmisid linnaosad reklaamifirmade Wennergren-Williams, Outdoors Media AB ja AS Expoplakatiga lepingud, kus reklaamimaksuks oli 65 krooni ruutmeetri reklaampinna eest kuus, samal ajal kui hiljem turule tulnud konkurendid maksid enam kui poole kõrgemat hinda.
  Lepingutes fikseeritud tariif oli Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni hinnangul vastuolus linnavolikogu reklaamimaksu kehtestamise määrusega.
  Revisjonikomisjoni akti kohaselt on vastutavad isikud teiste seas Värner Lootsman, Pavel Starostin, Jevgeni Tomberg, Jüri Ott, Peeter Lepp ning reklaamimääruse täitmise eest vastutasid abilinnapead Ants Leemets ja Heigo Kaldra.
  Linnavolikogu revisjonikomisjoni esinaise Jaana Padriku sõnul on linnale laekumata summade näol tekitatud reaalset kahju ja komisjon kaalub materjalide uurimisorganitesse saatmist. Padriku sõnul ootab komisjon eelnevalt linnavalitsuselt veel teistkordset vastust revisjonikomisjoni materjalidele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.