Ülo Toomsalu • 22. november 2000 kell 6:07

Sajandivahetuse peod kujunevad tagasihoidlikuks

Eelmisel aastavahetusel elektrikatkestuse hirmus koju jäänud inimesed peavad tänavu sajandi lõpu puhul leppima palju tagasihoidlikumate pidustustega, sest korraldajate arvates on rahvas 2000. aasta vastuvõtmisest siiani väsinud, kirjutab Postimees.

Mullu Eesti Kontserdi millenniumi-projekti vedanud Peeter Vähi ütles, et kogu maailma kontserdikorraldajad lasid mullu sajandilõpu auru välja ning tänavu pole Eesti muusikute millenniumi-projektile ühtki välisesinemiskutset.

Eesti Kontsert piirdub sajandivahetuse puhul vaid tavaliste vana-aasta- ja uusaasta-kontsertidega.

Tallinna linn pole veel otsustanud, kuidas aastavahetus Vabaduse väljakul möödub. Tallinna linnavalitsuse avalike suhete juht Kaido Padar kinnitas, et ilutulestiku suhtes on läbirääkimised käimas, kuid muid projekte pole linnavalitsus veel arutanud.

Tartu abilinnapea Hannes Astok ütles, et tänavu piirdub Tartu vaid ilutulestikuga. 'Emajõel pole sel aastaajal võimalik teha kõigile jälgitavat etendust,' ütles Astok.

Stockmanni kaubamaja turundusjuht Ene Andru?kevit?us ütles, et kaubamaja suures valikus pole peaaegu ühtki spetsiaalset sajandivahetuse kaupa. 'Inimesed langesid siis suure kampaania ja melu ohvriks, nüüd on hoog maha käinud,' ütles ta.

Hetkel kuum