• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna eelarve lisa ei arvesta laenudega

  Seega ei ole tabel, milles on kirjeldatud võlakohustuste tagasimakseid aastani 2006 ja mis tugineb vaid seni võetud ja tulevaks aastaks plaanitud laenule, ülevaatlik.
  Pealinna finantsdirektor Ahti Kallaste ütles, et Tallinnal on kavas järgmise aasta keskpaigaks välja töötada pikaajaline investeerimisstrateegia. Selle puudumisel polnud Kallaste sõnul mõtet laenukohustusi kirjeldavasse tabelisse fiktiivseid numbreid lisada.
  Kallaste möönis, et uute laenudega aastail 2002 ja edaspidi muutub ka tagasimaksete rida võlakoormust iseloomustavas tabelis.
  Praegu arvestab Tallinna linn eelarve võlakohustusi kirjeldades mullu saadud 371 miljoni kroonise laenu, tänavu eelarvega määratud 206 miljoni krooni ja tulevaks aastaks kavandatud 410 miljoni krooni juurdelaenamisega. Võla tagasimaksed on tabeli kohaselt 1999. aastal 167, tänavu 163 ja tuleval aastal 244 miljonit krooni. Arvestamata võimalikke uusi laene järgnevatel aastatel on tabelis välja arvutatud võlakohustuste tagasimaksed 2002.?2006. aastani: vastavalt 339, 255, 155, 117 ja 86 miljonit krooni.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.