• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ärge tahtke kõike nii kergekäeliselt erastada

  Tahaksin reageerida Äripäeva toimetuse artiklile ?Uhke postipoiss tuleb erakätesse müüa? (vt ÄP 29.11).
  Olen aastaid olnud Teie ajalehe lugeja, kuid järjest enam tekib kahtlus, kas seda lehte ikka tasub tellida.
  Kui elaksite ise maal või oleksite natukenegi kursis sellega, mis maal toimub, võib-olla oleks ka toimetuse suhtumine maainimestesse parem.
  Kas kõik, mis jääb väljapoole Tallinna, on maakolgas? Kas 500 elanikuga alev ei vaja enam sidejaoskonda? Kuiajalehti tuuakse autoga, siis on ju selge, et varsti pannakse kinni ka sideasutus. Siit tekib veel mitu küsimust: kas postiautost saab tellida ka ajalehti-ajakirju, osta marke, ümbrikuid, maksta elektri- ja muid arveid jne?
  Telegrammid loetakse ette telefoni teel? Maal pole kõigil telefone, kuna Eesti Telefonil ei ole igas piirkonnas vabu telefoninumbreid ning uusi liine ei taha maale keegi ehitada.
  Meie alevist viis Eesti Telefon minema ka telefoniautomaadi ? ei tasuvat end ära. Kui inimesel ei ole kodus telefoni, ei ole tal ka võimalik helistada ega ka talle helistada!
  Ärge tahtke kõike nii kergekäeliselt erastada!
  Veel üks Teie näide, mis ei vasta tõele ? maal on elu odavam. Tulge ja proovige 1500?2000 krooniga siin ära elada. Jube on vaadata Tallinna marketite sooduspakkumisi/allahindlusi, kus kaupa maainimeste vaatevinklist poolmuidu jagatakse (näiteks Kristiine Keskus pakkus kommpakki koguni ühe krooni eest!).
  Maal ei tee ükski kaupmees kunagi selliseid allahindlusi.
  Nähke ka natuke kaugemale kui ainult Tallinna linna. Või ongi ajaleht ette nähtud ainult neile, kel palk vähemalt 10 000 krooni ning elust väljaspool pealinna pole aimugi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,