Sulev Oll • 5. detsember 2000 kell 6:51

Homme toimub suurim Äripäeva seminar

Homme toimub Sakala Keskuses Äripäeva kõigi aegade kõige suurema osalejate arvuga seminar. Teemat 'Kuidas ettevõtte sidekulusid vähendada?' on registreerinud end kuulama täna hommikuse seisuga 175 osalejat. 170 kuulajat registreeris end kuulajaks Äripäeva kevadisele seminarile 'Kuidas ettevõtja interetist kasu saab?'

Seminari avaettekandega esineb teede- ja sideminister Toivo Jürgenson teemal 'Kuidas tagab valitsus vaba konkurentsi püsimise telekommunikatsiooniturul?'. Sellest, kuhu pürivad Eesti sideteenuste hinnad ja kvaliteet, räägib Alar-Ants Smirnov sideametist.

Ettevõtte seisukohalt räägib Univoice OÜ juhataja Olev Künnapsellest, mida teha sidekulude vähendamiseks. Suuremate sideteenust pakkuvate ettevõtete esindajate Valdo Kalmu, Neeme Takise, Peep Põldsammi ja Markus Nisula ettekannetest teeb kokkuvõtte Peeter Marvet. Seminari lõpetab foorum.

Uudise edastas Mari Kõlli

Hetkel kuum