Madli Zobel • 5. detsember 2000 kell 17:16

Põlva Piim: Tallinna Piima piimapulbri dokumente tahaks näha

Eestist välja mineval tootel on sageli sihtriigi nõuetele vastav markeering ja Eesti seaduste järgne markeering ühitatakse sihtriigi nõuetega, kommenteeris Põlva Piima juht Aivar Häelm Tallinna Piima juhi Neeme Jõgi väidet, et varastatud pulber oli pakitud seaduseid eirates.

'Kui Eesti ja sihtriigi markeeringud on erinevad, läheb alati kaasa vastav sertifikaat, mille järgi võib kokku viia kauba ja dokumendi,' rääkis Häelm. 'Ma väitsin seda ka kolleeg Jõgile, et sa oled ostnud, või su territooriumilt on leitud kaupa, millel ei ole dokumente. Konkreetsest saadetisest dokumendid jõudsid sihtriiki ja ma tahaksin näha, missuguste dokumentidega on see kaup seal laos. Ma arvan, et iga tippjuht peab teadma, mis ta majas sünnib.'

Hetkel kuum