• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäeva Kirjastuse kasumi kasv 250%

  Üheteist kuu kokkuvõttes on Äripäeva Kirjastus teeninud 82,3 mln kroonise käibe juures 9,5 mln kr kasumit, mis tähendab 20% käibekasvu ja 250% kasumikasvu, teatas ettevõtte finantsjuht Toomas Truuverk.

  Eelmise aasta vastavad numbrid olid: käive 68,4 mln kr ja kasum 2,74 mln kr.
  Väga edukad paar viimast kuud ja optimistlik nägemus detsembrist lubavad Äripäeva Kirjastusele aastakasumit üle 10 mln krooni. Kirjastuse netokäive küünib aasta lõpuks 90 miljoni kroonini. Kirjastuse plaanilised eesmärgid olid käive 86,1 mln kr ja kasum 6,3 mln kr.
  Heale tulemusele on kaasa aidanud reklaamiosakonna väga hea töö turu suhtelise paigalseisu tingimustes, samuti väga hea tellimuste müük.
  Novembris teenis Äripäeva Kirjastus 9,9 miljoni kroonise käibe juures 2,3 miljonit krooni kasumit. Tulemus jääb veidi alla oktoobri tulemusele, mis oli läbi kirjastuse ajaloo nii kasumi kui käibe suuruselt kõige edukam kuu (käive 10,3 mln ja kasum 2,4 mln). Möödunud aasta novembris oli kirjastuse käive 7,8 mln kr ja kasum 400 000 kr, aastased kasvud seega vastavalt 28% ja 478%.
  Kirjastuse novembrikuu kasumist andis majandusleht Äripäev 1,6 mln kr, venekeelne majandusleht Delovõje Vedomosti 235 000 kr ja käsiraamatute projekt 230 000 kr. Majandusajakiri Tulu lõpetas novembri nullis.
  1999. aastal oli Äripäeva Kirjastuse kasum 1,7 mln kr ja käive 75,1 mln kr.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.