Viktoria Korpan • 14. detsember 2000 kell 15:15

Tele2: Vaidlused Eesti Telefoniga jäävad kestma igavesti

'See on esimene vaidlus, mis on saanud lõpliku lahenduse. Eesti Telefonil on võimalik sideameti otsus halduskohtus vaidlustada, kuid enne seda peab ta ettekirjutuse ära täitma,' nentis Tele2 strateegia planeerimise direktori Peep Põldsamm.

Sideamet rahuldas Tele2 kaebuse, et Eesti Telefoni võrkude sidumisteenuste on liiga kõrged.

Põldsammu sõnul peab Eesti Telefon sideameti tehtud ettekirjutise kohaselt kehtestama uued sidumistariifid selle aasta lõpuks. 'Muidu toimub uute turule tulijate diskrimineerimine, ' ütles ta.

'Eesti Telefoniga sidumisteemalised vaidlused hakkavad kestma igavesti,' ütles Põldsamm. 'See on normaalne protsess, sest meil ja Eesti Telefonil on kardinaalselt erinevad ärihuvid, Eesti Telefonil on moraalselt raske leppida sellega, et nad peavad oma võrke teistele rendile andma.'

Hetkel kuum