Inno Tähismaa • 22. detsember 2000 kell 8:10

Pärnu maavanem joob ministri konjakit

Pärnu maavanem Toomas Kivimägi joob oma lemmikkonjakit koos sõpradega, sest siseminister Tarmo Loodus ei täitnud oma lubadust, et jõuludeks on valitsuse laual uus haldusterritoriaalse reformi kava koos tulevase Eestimaa kaardiga, kirjutab Postimees.

Kivimägi hoidis tänaseni alles ministrile lubatud liitrist Hennessy konjakipudelit, kuid ei uskunud enam eile päeval, et minister on kava tõepoolest valmis saanud. Maavanemad esitasid omapoolsed ettepanekud ministrile detsembri alguses, kohalikud omavalitsused on oma seisukohad paberile pannud juba oktoobrikuus.

?Minu lubadus, et siseminister saab kalli pudeli konjakit, algas peale Looduse lubadusest. Ta on maavanemate ees esinedes korduvalt öelnud, et jõuludeks esitab ta uue haldusreformi kava koos kaardiga valitsusele. Eeldan seda, et siseminister esitab ühe konkreetse variandi ja mitte ainult kaardi, vaid kava koos põhjendustega.'

Hetkel kuum