Inno Tähismaa • 27. detsember 2000 kell 13:42

Tartu Aasta Tegu on korvapallimeeskonna meistritiitel ja karikavõit

Tartu linnavalitsuse ja Postimehe ühisel konkursil Aasta Tegu 2000 hääletati lõppeva aasta suurimaks teoks korvpallimeeskonna Tartu Ülikool/Delta Eesti meistritiitel ja karikavõit, teatas Tartu linnavalitsuse esindaja.

Konkursi võitja saab endale Ahti Seppeti pronksfiguuri 'Kankaan'.

Lisaks Tartu korvpallimeeskonnale pidasid kokku 908 internetiküsitluse vastajat ja Postimehe talongi saatjat väga olulisteks tegudeks muu hulgas järgmisis ettevõtmisi: Tartu kirikutornide valgustamine, Püssirohukeldri uuestisünd, Tartu turuhoone remont, treppide 'Lolljalg' ja 'Aeglane surm' remont, tondilosside (Ropka söökla ja Rukkilille kauplus) renoveerimine, geenitehnoloogia konverents, Tarkoni investeering, Hiina pubi Tsink Plekk Pang

Kõik nimetatud ettevõtmised saavad linnavalitsuse ja Postimehe aukirja.

Lisaks annavad linnavalitsus ja Postimees välja aukirjad parimatele e-Tegudele: OÜle Miksike interneti õpikeskkonna Miksike eest ja ASile Regio mobiiltelefonide asukohamääramise tarkvara eest.

Hetkel kuum