• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vargad käisid maksupolitseiniku kodus

  Maksuameti nõunikuna töötava ja maksupolitseid loova Mati Eriku (34) korteris käisid jõululaupäeval või sellele eelneval õhtul korterivargad ja võtsid kaasa kodutehnikat, ehteid ja sularaha, kirjutab Postimees.

  Tallinnas Lasnamäel Paekaare 40 elav Erik avastas varguse jõululaupäeva õhtul kell 20, kui saabus koju pärast enam kui ööpäeva pikkust äraolekut.
  Politseiameti pressiesindaja ütles Postimehele, et midagi tööalast vargad Eriku korterist minema ei viinud. Korteriomanik hindas kahju 15 000 kroonile.
  Erik töötab maksuametis aasta algusest, tema tööülesanneteks on maksupettuste uurimise koordineerimine ja tõhustamine ning maksupettusi uuriva struktuuriüksuse moodustamise ettevalmistamine.
  Erik on töötanud õiguskaitseorganites kokku kümme aastat, sealhulgas nii kaitsepolitseiameti kui politseiameti peadirektori asetäitjana.
  Politseiameti peadirektori asetäitja kohalt lahkus Erik seoses skandaaliga 1997. aasta novembris, mil turvafirma patrull pidas ta kinni Sirbi trammipeatuses, kus ta oli tunnistajate väitel tegelnud purjuspäi siivutu enesepaljastusega. Politseiameti pressitalituse teatel ei suudetud Eriku tegu tookord tõestada ning tegu oli asjaolude ebasoodsa kokkulangemisega.
  Tänavu sattus Erik taas avalikkuse tähelepanu alla, sest 28. augustil pidas Lasnamäe politsei Eriku kinni, kui too 1,6-promillises joobes tänaval istus ja teda koju viia tahtnud politseinikke sõimas. Erikut karistati 1800-kroonise trahviga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.