Hansapank edestab majanduskasvu

18. jaanuar 2001, 00:00

Eile avaldas Hansapank oma selle aasta eesmärgid. Näiteks kasumi kahekordistumist oodatakse juba kahe aastaga, varasem siht oli seatud nelja aasta peale. Krediitkaartide turul ei kavatse Hansapank piirduda senise 75 protsendiga. Internetipanga funktsionaalsuselt ollakse Euroopa pankade hulgas 16. kohal, sisulised konkurendid on üksnes paar Shveitsi panka.

Osaks langenud tunnustus võtab muidu vaoshoitud pangajuhid heameelest särama ja veidi hooplemagi. Tõepoolest, nii jõuab Hansapank Eesti majanduse arengust ette. Saaks aru, et Indrek Neivelt tahaks Hansapanga peakontori Singapuri viia, aga meist aeglasemini arenevasse Lätti!?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing