Isamaaliit: eksitavat infot andsid Kaver ja Tarand

ÄP Online 12. veebruar 2001, 00:00

Ammas eitas väiteid, nagu oleks Mart Laar tulistamislooga seoses avalikkusele valetanud. Laar nimetas kolmapäeval TV3 uudistele antud intervjuus Kesknädala artiklit jamaks, lisas Ammas. ?See artikkel oligi tegelikult jama, sest mitmed artiklis toodud faktid ei leidnud kinnitust,? rääkis Ammas.

Tema sõnul andsid avalikkusele eksitavat infot Isamaaliidu liige Jüri Kaver ja valitsuse pressibüroo direktor Kaarel Tarand. Kas see võib tähendada Tarandi lahkumist pressibüroo direktori kohalt, peab küsima Tarandi tööandjalt. ?Isamaaliit seda ei otsusta,? märkis Ammas.

Tulistamislugu saab selgituse

Laar sellest peaministrina ei välju

Mõis: Lepikson pakkus tulistamislugu müüa

Mart Laar reameheks ja peaministri amet maha!

Kas Mart Laar peab peaministri kohalt tagasi astuma?

Kas Lepikson on kurjategija?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing