Salakütus tuleb siia suurte firmade abil

07. märts 2001, 00:00

Salakütuse müüjaid on püütud kujutada mingite müstiliste fantoomidena, kes müüvad oma põrandaalust kraami räpastest tsisternidest kusagil endise kolhoosi lauda nurga taga. Suured kütusefirmad on kurjustanud valitsusega, et see ei suuda kuidagi piiri panna salaärile, mis võtab suure suutäie nende kasumist ning veel suurema ampsu riigieelarvest laekumata aktsiisi näol.

See äri käib aga palju peenemalt ja suuremas ulatuses ning võib arvata, et tegeleb sellega ka suur osa nurisejaist endist. Saaremaa suurima kütusefirma Saare Kütuse mahutitesse näiteks pumbati nädalavahetusel 2566 tonni bensiini 95, millest kütuse omanik oli deklareerinud vaid 794 tonni. Politseil ei maksa passida võpsikuis pisisulisid ? nendegi salakraam pärineb mingist suuremast partiist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing