Hansapank kinnitas dividendiks 1 kr

ÄP 27. aprill 2001, 00:00

Dividendi saamise õigus on aktsionäridel, kes on kantud Hansapanga aktsiaraamatusse 11. mai hommikul kell 8.

Dividend makstakse aktsionäridele välja 18. mail.

Hansapanga aktsionärid kutsusid tagasi kogu nõukogu. Uude nõukokku kuuluvad aktsionäride tahtel eelmises nõukogus osalenud Swedbanki esindajad Anders Sahlén ja Annika Wijkström, Staffan Crona EBRDst, Tiina Mõis, Gunnar Okk, Meelis Milder ja Endel Siff. Uute liikmetena valiti nõukokku Lars-Erik Kvist ja Lennart Lundberg Swedbankist.

Aktsionärid andsid Hansapangale loa panga kauplemisportfelli suurendamise eesmärgil omandada kuni kümnendiku omaaktsiatest. Aktsiaid lubatakse osta hinnaga, mis ei ole igakordse omandamise ajal aktsia börsihinnast suurem kui 10%.

Hansapanga aktsionärid kinnitasid eilsel korralisel üldkoosolekul ka eelmise aasta majandusaruande.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing