Akna- ja Uksekeskus pürib täiusele

ÄP 09. mai 2001, 00:00

http://www.aukeskus.ee

Akna- ja Uksekeskus ehk internetis www. aukeskus.ee võlub oma põhjalikkuse, loogilise ülesehituse ning inforohkusega.

Nagu nimigi ütleb, saab leheküljel tutvuda kõikvõimalike uste ja akende lahendustega, väljas on ka rikkalik pildigalerii. Põhjalik toodete kirjeldus on kirja pandud plastikakende, metall- ja turvauste, sise- ja välisuste kohta. Näiteks plastikakende puhul saab tutvuda nende erinevate avanemisvõimalustega, materjali omadustega, väljas on ka värvikaart, tutvustamaks erinevaid raamide värvitoone.

Metall- ja turvauste ikoonile klikkides saab samuti põhjaliku ülevaate uste konstruktsioonist ja omadustest. Lisaks on alajaotuses ?Miks eelistada meie metall- ja turvauksi? 11 põhjust, miks seda teha ? ning need veenavad.

Kahjuks ei ole tutvustatud puit- ja puitalumiiniumakende valikut, nende kohta on vaid paar lauset. Ikoon ?...ja palju muud? lubab teavet peegelliuguste, voldikuste, katuseakende, rõduklaaside ja kõige muu kohta, mis seondub uste ja akendega, kuid paraku pole ka seal praegu enamat lugemist.

Kui ka neile kahele ikoonile klikates saab varsti sama põhjalikult puit- ja puitalumiiniumakendega ning ?...ja palju muuga? tutvuda, on Akna- ja Uksekeskus tõesti väga põhjalik abimees neile, kel plaanis oma kodus või kontoris avatäiteid vahetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing