Forekspank rõhub Vene turule

11. mai 2001, 00:00

Forekspanga juhatuse esimees Ivar Lukk sõnab, et efektiivsuselt on Forekspank tänasel pangandusmaastikul Hansapanga järel teisel kohal. Forekspanga äriidee pärineb Tallinna väärtpaberibörsilt, kus Lukk omal ajal tegutses tegevjuhina. Tollasele kogemusele toetub pank tänini, edukas rublade ost-müük Venemaal andis Forekspangale käesoleva aasta esimeses kvartalis prognoositud aastakasumiks protsentuaalselt suurima osa teiste pankadega võrreldes.

Hetkeseis: Forekspangale said saatulsikuks krahh Tallinna Väärtpaberibörsil 1997.a ja liigne rõhuasetus Venemaale. Pank liideti Investeerimispangaga ja sai nimeks Optiva. Optiva müüdi Sampole ja sai nimeks Sampo Pank.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing