Pole igav seal, kus on Edgar Savisaar

04. juuni 2001, 00:00

Eestis pole teist poliitikut, kes mängiks poliitilises liivakastis sellise mõnuga, nagu teeb seda Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Tema kandidatuuri ülesseadmine pealinna peaks kinnitas järjekordselt, et Savisaarelt võib oodata mida iganes ning et teda ei tasu alahinnata. Tundub, et Jüri Mõis hindab Savisaart. Nemad oleksid väärilised vastased ja liitlastena tugev tandem, kui paar parajat ühes paadis olla suudaks. Meerimängu senine käik eeldaks finaalis puänti, näiteks: Mõis tuleb volikogusse ja hääletab Savisaare poolt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing