Maksumaksjate liit pärib aru

05. juuni 2001, 00:00

Maksumaksjate liit esitab valitsusele, Eesti Pangale ja rahandusministeeriumile avaliku arupärimise, miks on seni koostamata ligi 30 normatiivakti, ilma milleta ei saa maksuseadusi täies ulatuses rakendada. Juhul kui ametnikud ei saa edaspidigi oma tööülesannetega hakkama, palub liit delegeerida analoogiliste tööülesannete täitmise nendele koos mittetöötavate riigiametnike vallandamise arvel kokkuhoitud rahaga.

Hetkeseis: Viimane liidu pöördumine 24. aprillist 2001 tõdeb, et maksualaseid õigusakte on alates 1990. a muudetud 619 korral, mille tulemusel ei saa maksumaksjad enam aru, millised õigusaktid praegu kehtivad, millised mitte.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing