Lehed teevad reklaamikäibe rekordeid

Peep Sooman 07. juuni 2001, 00:00

Meediaanalüütik Toomas Leito ütles, et esimesed viis kuud on olnud reklaamikäibe poolest täiesti fantastilised. ?Iseäranis lehtedele,? ütles ta. ?Aasta teine pool ei peaks tulema halvem, isegi väike tõus võib tulla,? lisas ta.

Postimeest ning SL Õhtulehte väljaandva ASi Eesti Meedia peadirektor Toomas Issak ütles, et reklaamiturule on juurde tulnud traadiga telefoniteenuste pakkujad, kes mullu ei reklaaminud üldse. ?Arvan, et ka teine poolaasta tuleb parem kui mullu,? sõnas Issak.

Eelmise aasta lõpus sideturule võimsa reklaamikampaaniaga sisenenud Tele2 juhatuse esimees Ivar Lukk ütles, et ta ei soovi Tele2 reklaamimahtusid kommenteerida. ?Tegu on strateegilise informatsiooniga, kui ma ütlen midagi, siis teevad konkurendid sellest järeldused,? sõnas Lukk.

?Loomulikult reklaamimine jätkub, kõikide äride puhul, mis on suunatud massturule, tuleb olla nähtav,? lausus ta sideturul reklaamikampaaniate jätkumise kohta.

Postimehe reklaamikäive kasvas esimeses kvartalis võrreldes eelmise aastaga 45 protsendi võrra (koos tasuta lisaga) ning SL Õhtulehel umbes 15 protsenti. Värskeid reklaamikäibeandmeid Eesti Meedia ei saa väljastada, sest firma kuulub Norra börsiettevõttele Schiebsted.

Eesti Päevalehte ja Linnalehte välja andva Eesti Päevalehe ASi tegevuskasum mais 2001 oli pisut enam kui 200 000 krooni, teatas ettevõtte juhatuse esimees Hando Sinisalu.

Eesti Ekspress Kirjastuse ASi 2001. aasta maikuu kasumiks kujunes veidi üle 2 miljoni krooni, mis on eelmise aasta sama perioodi tulemusest 700 000 krooni võrra parem. Firma aasta kasumiprognoosiks on 9,8 miljonit krooni. Eelmisel aastal teenis Eesti Ekspressi Kirjastuse AS 8,8 miljonit krooni kasumit.

Äripäeva Kirjastuse ASi netoreklaamikäive mais oli 6,65 miljonit ning Äripäeva netoreklaamikäive 5,9 miljonit krooni. Eelmise aasta mais oli Äripäeva reklaamikäive 4,2 miljonit krooni. Äripäeva Kirjastuse kasum oli mais 4,1 miljonit krooni ning käive 11,3 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing