Varas vabaduses, aus inimene trellide taga

11. juuli 2001, 00:00

Kuum ilm andis varastele idee, kuidas hõlpsa vaevaga ausate inimeste varanatukesele käsi peale panna: öösel lahtisest aknast tuppa ? kes siis praegu suudab uinuda, kui toas õhk üldse ei liigu ? ja kiiresti väiksem vara, toit ja autovõtmed kotti ning tuldud teed tagasi. Mõni ehk ärkabki kobistamise peale üles, aga arvab uimase peaga und edasi nägevat ? ennekuulmatu, et vargad nii hulluks läinud, et pererahva kodus olles juba oma tegusid toimetavad.

Mis eile ennekuulmatu, on täna sulatõsi. Nagu seegi, et kui inimene tahab ebameeldivat kohtumist vargaga omaenda kodus vältida, peab ta akendele trellid ette panema. Ja lippavadki vargad vabaduses ja aus inimene elab trellide taga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing