Suvepealinna Pärnu visiitkaart ? Vana turg

15. august 2001, 00:00

Pärnu Vana turg näeb ammugi sedamoodi välja, et ega sealt söögikraami ikka ei ostaks küll. Ometi ajavad kaupmehed rahulikult oma äri edasi ja omanikule ei lähe korda, kuidas nood seda teevad ? tema rendib neile vaid müügipinda. Ei hakka turu peale ka kohaliku tervisekaitsetalituse hammas ? viimane turgu toidukäitlejana ei tunnusta ja teavitab aeg-ajalt linnavõime, et turul rikutakse seadust. Linn turule kauplemisluba ei anna, aga turgu sulgeda ka ei taha. Lubab trahvida ja ettekirjutusi teha. Turul kaupleb lihamüüja rahulikult edasi, omanik kehitab õlgu, tervisekaitsjad hurjutavad, linn trahvib... sest solgisurma pole veel keegi surnud ja kui ongi surnud, siis pole see õige solk olnud...

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing