Raamatupidajaid koolitatakse internetis

ÄP 04. oktoober 2001, 00:00

Hansaraama lehel registreeritakse soovijaid, kes hakkavad oktoobris saama Interneti kaudu koolitust raamatupidamisest. Internetikoolitus valmib koostöös portaalidega Sekretar.ee, Raamatupidaja.ee, Finance.ee, firmaga Helvetia Baltic Partners ning audiitor Anne Nuudiga firmast Vallaste ja Partnerid. Tehnilise lahenduse töötas välja Uue Meedia Agentuur DIGU.

Koolituses osalejad hakkavad üle Interneti juhtima virtuaalset firmat, tarkusi selleks saab kursustega kaasnevalt õppematerjalide CDlt. Koolitus on Hansaraama majandustarkvara põhine, kuid õpetab ka neid, kes soovivad selgeks saada raamatupidamise aluseid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing