Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saku Õlletehas haaras kolmandas kvartalis pool Eesti õlleturust

  Kodumaine kvaliteetõllede tootja Saku Õlletehas saavutas Eesti õlletootjate andmetel kolmandas kvartalis rekordilise viiekümne protsendilise turuosa, mis on kahe turupunkti võrra suurem, kui eelmises kvartalis.

  Saku Õlletehase juhatuse esimehe Cardo Remmeli sõnul otsustas ettevõte seoses heade müügitulemustega kolmandas kvartalis luua Saku Gümnaasiumi toetusfondi, mida õlletehas regulaarselt rahastaks. 'Saku Gümnaasiumi toetusfondi esimestest rahadest on kavas finantseerida kooli remonttöid ning uue klaveri ostmist,' väitis Saku Gümnaasiumi direktor Olavi Otepalu.
  Ettevõtte kolmanda kvartali müügimahuks kujunes ligemale 18 miljonit liitrit, mis on ligemale 24% suurem, kui eelmise aasta samal perioodil ning üle 7% suurem võrreldes tänavu aasta teise kvartaliga.
  Saku Õlletehase 50% turuosa saavutamisele aitas Remmeli sõnul kaasa eelkõige tänavu aasta juulikuu müük, mis kujunes Saku Õlletehase toodete kõigi aegade müügirekordiks. Ettevõtte tänavu aasta juuli kogumüügiks kujunes üle 8 miljoni liitri, mis on 53% võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.Tänavu aasta lõpu seisuga on Saku Õlletehas planeerinud saavutada 49% suurust turuosa kogu Eest õlleturust.Saku Õlletehas on heade müügitulemuste arvelt toetanud ligemale kümne aasta jooksul mitmeid Eesti sportlasi, spordiliite ning võistlusi nagu Tartu Maraton, Eesti Suusaliit, Saku Suverull, korvpallimeeskonda Tartu Rock, Eesti Olümpiakomiteed ning finantseerinud Eesti kunstiprojekte.
  Saku valla suurima tööandjana on Saku Õlletehase AS sponsoreerinud Saku kohalikke asutusi ning aidanud kaasa kohalike spordi- ja kultuuriürituste korraldamisel.
  Saku Õlletehase AS on Eesti õlleturu liider alates 1993. aastast tänaseni, omades Eesti Õlletootjate Liidu andmetel keskmiselt 48% suurust turuosa kogu Eesti õlleturust ning keskmiselt 51% suurust turuosa kodumaiste õlletootjate turust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.