• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suhtlustarkvaraga saab kätte ka mobiilikasutaja

  Kui suhtlustarkvara kasutajatest mõni töölaua taga ei juhtu olema, siis saab ta kätte ka teadet otse mobiilile saates, kui tarkvara vastavalt seadistatud on. Tuntud kommunikatsiooniprogrammid MSN Messenger ja ICQ võimaldavad seda ka mõnede Eesti mobiilioperaatorite võrgus olles.
  Microsofti MSN Messenger on tavaliselt kaasas enamuses Windowsi kasutajate arvutites. Kui töökaaslaste või partneritega suhtlustarkvara kaudu suhelda või teateid saata, peab tavaliselt olema ka teine pool arvuti taga ning kasutama sama programmi.
  Kuid MSNi seadetes on olemas teenus MSN Mobile. Sealt saab kasutaja määrata oma mobiilse seadme, kuhu saadetakse teiste kasutajate teated siis, kui nad on ära. Kuna mobiilseadmed arenevad ülikiiresti, ei esita tarkvara erilisi piiranguid: peaasi, kui on olemas kehtiv rahvusvahelises formaadis number või ka internetiaadress ning tähemärkide arv, millega mobiiliteate pikkust piirata. GSM telefonile teate saatmisel tuleks pikkus piirata 159 tähemärgini.
  ICQ kui üks tuntumaid ja vanemaid suhtlustarkvarasid on nagu ikka üllatanud funktsioonide rohkusega ja ka mobiili kaudu suhtlemine on tal teistest võimalusterohkem. ICQ SMS keskuse kaudu saavad kasutajad koguni suhelda üksteisega nagu jutukas, olenemata sellest kas kõik vestlusest osavõtjad on arvuti taga või mitte. Oma programmis vastavaid seadeid muutes ja lisades mobiilinumbri saavad teised saata GSM telefonile teateid ja telefonilt saab Reply valides neile teadetele ka vastata. Igale kasutajale eraldatakse ICQ SMSi unikaalne telefoninumber.
  Kui mõnede inimestega on vaja mobiililt tihedamini suhelda, tuleks telefonis salvestada nende ICQ SMSi numbrid, millele SMSi saates jõuab see nende ICQ programmi kaudu arvutisse kohale.
  Lisaks saab mõlemas suhtlustarkvaras tellida mobiilile ka olulisi teateid: uudiseid, ilmateadet, börsi-infot, valuutakursse, reisi-infot. Mõistagi vaid inglise või mõnes muus rahvusvahelise suhtlemise keeles.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Euroopa aktsiaturud on jõuliselt taastumas
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Grusiinist miljardär võtab kümneid miljoneid dividendi Eesti firma kaudu
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.