• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Perfektne jam session

  Kui tavaliselt salvestab Ameerika rokkbänd live-plaadi poole aastaga, siis Live?i viies albumitäis muusikat valmis nagu nipsti, kolme ning poole nädalaga. See ?üks pikk hingetõmme? on tunda esimesest noodist viimaseni.
  ?V? kõlab kui jam session, kus tehakse seda muusikat, mille vaim parasjagu peal on. Traditsiooniliste omakõlaliste lugude kõrval esitatakse seekord ka idamaise puudutusega teoseid ning enda tervituslaule teistele toredatele bändidele, näiteks Red Hot Chili Peppersile (?OK??) ja Filterile (?Deep Enough?).
  Ilmselt kasutasid Ed, Patrick ja kaks Chadi pärast pikka maailmaturneed võimalust ja mängisid ennast tühjaks. Mitte väsinuks, vaid puhtaks ? hügieen loomingulise tegevuse kaudu.
  Kindlasti pole ?V? jam session katsetuste mõttes. Live on üks kontseptuaalsemaid kaasaegseid postgrunge ansambleid, kelle lõpp-produkt kõlab alati perfektselt. Live teeb ideedega tööd, mitte ei kasuta neid kohe ära.
  Kõik ?V? palad on detailselt viimistletud ja tänapäevaste sound?idega üle käidud. Trendidega kaasaminek võib olla küll ka üheks põhjuseks, miks senised Live?i sõbrad ei pruugi uuest plaadist vaimustuda. Teine põhjus seisneb otsekohesuses ? sõnum, millele varem vihjati, hüütakse nüüd kõvahäälselt välja. Seda nii sõnade kui muusika tasandil.
  Küll aga rokib ?V? täiega. Rokib ja raputab. Kuid raputab nii, et ei puuduta. Võib-olla see polekski probleem, aga varem on Live osanud sügavale põue pugeda. Ennustan, et oskab ka järgmine plaat. Seniks rokime.
  Live ?V?
  Radioactive Records 2001www.friendsoflive.com
  Autor: Mart Normet
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.