• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõnus pidu eestlaste ja nende naabrite seltsis

  Eesti Instituudi juhitav ennekõike Eesti, aga ka kahe lõunanaabri kultuuri esitlev festival on jõudnud lõpusirgele. Seda, et tegemist on eestlaste üritusega, näitab ilmekalt ka kolmapäevase peo esinejate nimekiri.
  Kolmapäeval astuvad Helsingi kesklinnas asuva Vana Üliõpilastemaja kahel laval üles lisaks Eesti artistidele ka Läti, Leedu ja Soome esinejad.
  Eestlastest on esindatud Uni, Pastacas, DJ Estrada ja DJ Aivar Tõnso; Soomest inglane Mark ja prantslane Antoine; Lätist DJ Ivars Zalkans ja Leedust DJ Soulus McCoulus.
  Hannes Praks Kohvirecordsist loob sündmuse videoprogrammi, firma ise on hoolitsenud suurema osa peokorralduse eest.
  Nendele inimestele, kellele deep electronica, melody electro, tasty disco, abstract electrofunk või deephouse midagi ütlevad, on see loomulik koht olla järgmise kolmapäeva õhtul.
  Laevad üle lahe käivad endiselt ja Helsingi on Tallinnale tegelikult suhteliselt lähedal. Lähemal kui Tartu.
  Nendele, kelle jaoks drill?n bass või electronica midagi ei tähenda, kuid kes satuvad Helsingis olema, tasub kindlasti soovitada mõnusat pidu eestlaste ja kõiksugu naabrite seltsis.
  Baltic Air
  24.10. kl 21 Vanha YlioppilastaloMannerheimintie 3BPiletid 30 FIMi (80 kr)
  Autor: Tarmo Virki
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.