• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA: aktsiate ostuhuvi sai üle siberi katku hirmust

  Ameerika aktsiaturg, mis veel eile hommikul kartis siberi katku juhtumite suurenemist, sai päeva lõpupoole üle kartustest ning investorid asusid ostma selekteeritud odavaid aktsiad.

  Nasdaq <GR#US.^IXIC> lõpetas reedese kauplemispäeva 1,12 protsendi võrra neljapäevasest sulgemistasemest kõrgemal ehk 1671,31 punktile. Dow Jonesi tööstuslik keskmine <GR#US.^DJI> kerkis 0,45 protsendi võrra 9204,11 punktile ning laiem S P 500 indeks <GR#US.^SPC> 0,46 protsendi võrra 1073,48 punktile.
  'Investorid hakkavad tasapisi aru saama, et seni avaldatud möödunud kvartali majandustulemused on tulnud kartustest kõrgemad,' ütles Condor Capital Management nõustaja Brian Slater Bloombergile. 'Ma arvan, et inimesed hakkavad lõpuks sellest aru saama ja siberi katku hirm läheb oma teed ning hakatakse ostma aktsiad, mis paistavad odavad.'
  Coca-Cola aktsia <GR#US.KO> tõusis eile 5,36% võrra 48,59 dollarile pärast investeerimispanga UBS Warburg analüütiku Caroline Levy märkust, et firma juhtkond on muutumas efektiivseks. Lühianalüüsis klientidele teatas ta, et nüüd tundub, et suurim karastusjookidetootja saavutab eesmärgi saavutamaks 11-12% aastast kasumikasvu. Levy tõstis ettevõtte hoia soovituse tugevaks ostusoovituseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.