Kas Kalev hakkab peilerisidet pakkuma?

15. november 2001, 00:00

Pangad on teinud televisiooni ja tootnud väetist ning piima, aga need lisakohustused on tulnud kaasa laenude hapuksminekuga ja ettevõtte ülevõtmisega. Ent nüüd on maiustustetootja Kalev, vana ja traditsiooniline ettevõte, ostnud Baltcom Eesti aktsiad. Ettevõtte, mis pakkus peilerisidet, mille järele aga on nõudmine kõvasti vähenenud. Kalev ei tea, et globaalne jahenemine nõuab põhitegevusele pühendumist. Ehkki Kalevile pole ostusumma just suur ? pool miljonit krooni ?, on see märkimisväärne summa Baltcomi omanikele. Kui Baltcom peaks pankrotti minema, on pool miljonit muidu saadud. Kes siis häid aktsiaid ikka müüb ? aga see on muidugi üksnes vandenõuteooria.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing