Dollar rühib endiselt uutesse kõrgustesse

Tõnis Oja 20. november 2001, 00:00

Investorite üks lemmikvaluutasid on jätkuvalt dollar, mis on kerkinud jeeni suhtes kolme kuu kõrgeimale tasemele 123,49 jeenini ning liigub jõudsal üles ka euro suhtes. Vahepeal Ühendriikide turgudelt põgenenud välisinvestorid suunduvad jälle teisele poole Atlandit, sest üldise arvamuse järgi hakkab USAs majandus kasvama juba järgmise aasta esimesel poolel, Euroopas aga mitte.

Wall Street alustas eilset kauplemispäeva taas mõõduka tõusuga. Peamiselt tehnoloogiasektori aktsiatest koosnev Nasdaq liikus protsendiga, Dow Jonesi tööstuskeskmine aga poole protsendiga plusspoolel.

Saksamaa Liidupank teatas, et eurotsooni suurima majanduse kasv jäi III kvartalis muutumatuks võrreldes II kvartaliga. Teise kvartali majanduskasv oli aga samuti null. Euroopa Keskpanga kõrgete ametnike vihjete põhjal pole intresside langetamist niipea loota.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing