• Jaga lugu:

  Küberrünnaku seminaril intervjueeritakse maailma juhtivad häkkerigruppe

  Täna ja homme Tallinnas Centrali konverentsikeskuses toimuval küberrünnakute, kübersõdade ja arvutikuritegevuse seminaril plaanib korraldaja Domina Privacy and Security AS võtta online intervjuud maailma juhtivatelt häkkerigruppidelt.

  Seminar käsitleb turvalisuse probleeme ja häkkerite tegevuse mõju ärimaailmale.
  Seminari üks esinejatest, USA West Pointi sõjakooli lõpetanud Mehis Hakkaja sõnul on küberünnakud need, mis ei tunnista Viini konventsiooni tsiviilelanike suhtes. 'Need on kuriteod, mida peidab internetianonüümsus,' ütles Hakkaja.
  Fookuses on maailma tuntuimad veebinäotustajad (häkkerid, kes tungivad kodulehele ja vahetavad ära selle esilehekülje enda oma vastu), nende mõttemaailm ja eesmärgid, online intervjuudes saab ka teada, kes nad on ja mida tahavad saavutada.
  Eksklusiivsed intervjuud on plaanis täna gruppidega PHC, WFD, BHS, MNS, SilverLords ja HFS, kellega on internetipõhistes intevjuudes juba kokku lepitud. Ka seminaril osalejad saavad häkkeritele küsimusi esitada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.