Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aastalõpupeole tavapäratus rollis

  Põnevamaid tualette stiilipidudeks või maskeraadideks pakuvad teatrite kostüümilaenutused, kus seisavad riided, mis kunagi kasutusel olnud mängitud tükkides. Nii leiab sealt kehakatteid mitmetest ajastutest ? antiik- ja keskajast, rokokoost ja renessansist. Samuti on võimalik õhulisse balletikostüümi riietudes tunda end muinasjutuprintsessina või meremehe riideid kandes elada sisse piraadirolli. Kui tervet kostüümi pole soovi selga panna, siis teeb olemise lustakamaks ka mõni vahva peakate, mida samuti laenutada saab.
  Ajastu stiilipeo jaoks pakub laenurõivaid ka firma Teistmoodi. Firma juhi Marika Kruuse sõnul on neil pakkuda riideid 50., 60. ja 70. aastate stiilipeole, millest viimane aastakümme on pidutsejate seas ühtlasi populaarseim.
  Laia valikut karnevalikostüüme ja parukaid leiab ka Tallinnas ja Tartus asuvast kauplusest Karneval, kus on aastalõpus traditsiooniliselt kiired päevad. Karakterkostüüme, mida kandes saab kehastuda näiteks mõneks loomaks või mõne eksootilise rahvuse esindajaks, laenutab ka Tallinnas Nukuteatri majas asuv pilapood.
  Kel seisab ees aga klassikaline aastalõpupidu, kuhu tuleb minna pidulikus õhtutualetis, see peab minema ? juhul kui õhtukleiti endale osta ei taheta ? teist tüüpi rõivalaenutusse. Klassikalisi peorõivaid laenutavad näiteks Diplomaat Salong ja Tigasmo Moeäri. Naistele pakutakse seal õhtu- ja kokteilikleite, pidulikke komplekte, jalatseid, ehteid jm aksessuaare. Meestele ülikondi, smokinguid, frakke, samuti jalatseid ja aksessuaare.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
USA aktsiad panid kehvale poolaastale punase punkti
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.