Silva Männik • 4. november 2002 kell 11:17

Uut erakonnaseadust homme vastu ei võeta

Riigikogu katkestab homme erakonnaseaduse teise lugemise, et tekiks võimalus erakondade sponsoreerimise põhimõtete parandamiseks.

Riigikogu põhiseaduskomisjoni erakonnaseaduse juhtivnõunik Ülle Madise ütles, et praegusel hetkel ei ole erakonnaseadusele erakondade toetamise põhimõtete osas parandusettepanekuid tehtud. Põhjus selles, et kui see probleem valimiste eel välja tuli, oli muudatusettepanekute tegemise tähtaeg möödas.

Madise sõnul on parandusettepanekute tegemine siiski plaanis ja seaduse ettevalmistajate palvel katkestatakse selleks homme teine lugemine. ?Homme erakonnaseaduse muutimise seadust kindlasti vastu ei võeta, sest vahepeal tõusatusid sedalaadi probleemid,? kinnitas Madise.

Hetkel kuum