• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinna ja Moskva vahel hakkab sõitma luksusvagun

  Edelaraudtee ehitab Tallinna-Moskva liinile kolm kuni neli miljonit krooni maksva luksusliku, tsaariajastu stiilis vaguni.

  ?Vagun on mõeldud inimestele, kes tahaksid end vahetevahel tunda bojaaridena ning sõita ajaloolises ja kvaliteetsemas keskkonnas,? ütles Edelaraudtee Halduse ASi juhataja Neddy Kramer. ?See on eelkõige imago-, mitte kasumiprojekt. Tahame raudtee taas ausse tõsta, sest vahepeal on kujunenud arvamus, et kogu see värk on kuidagi tavotine ja halvamaiguline.?
  Edelaraudtee hoiab täpsemat teavet kuni vaguni valmimiseni salajas ega luba vagunit kellelgi vaadata või pildistada. Plaanide kohaselt peaks vagun valmis saama novembri lõpus ning siis hakkab see tellimisel sõitma Tallinna?Moskva liinil. Vaguni küljele kirjutatakse vene keeles suurte kuldsete tähtedega ?Imperatorski Salon?, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Luksusvagunit ehitab Edelaraudtee konsortsiumi kuuluv ettevõte Ühinenud Depood uue reisivaguniveeremi juurde. Veeremi osad ja lisaseadmed vahetatakse. Lisatakse konditsioneerid, varuelektrigeneraatorid, du?iveepaak, televiisorid, videomakid ning muu tarvilik.
  ?Võin niipalju öelda, et paljud asjad, nagu näiteks ?okolaad ja maiustused on erikujundusega,? lausus Kramer. ?Isegi viinapudelid on ainulaadse disainiga ning toatuhvlid, mis reisijatele antakse, on tikandi ja imperaatorisalongi logode ja motiividega. Kõik on peensusteni välja töötatud, et inimesed tunneksid ennast mugavalt.?
  Pileti hinda Edelaraudtee veel ei avalikusta, kuid Krameri sõnul hakkab see konkureerima lennufirmade äriklassipileti maksumusega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: tugevad tulemused aitasid Dow päevasisese rekordini
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.