• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Tallinn võib saada kaks Kadrioru maja

  Presidendi kantselei ei kavatsegi remontida kaht muinsuskaitsealust maja Kadriorus ja kaalub nende üleandmist Tallinna linnale.

  Majade üleandmine Tallinna munitsipaalasutusele Kadrioru Park pole siiski veel kindel - muinsuskaitsjatele saadetud kirjas nimetab kantselei seda vaid ?kaalumisel olnud? võimalusena, kirjutab Postimees.
  Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialist Aivar Noorma ütles, et Roheline aas 1 ja 5 majade seisukorra ja edasise saatuse kohta presidendi kantseleilt aru pärinud muinsuskaitsjaid selline vastus ei rahulda.
  ?Siis peaks hakkama jälle uue omanikuga nende saatuse üle läbi rääkima,? lausus ta. ?Kantseleile trahvi tegemise võimalust pole praegu siiski arutatud.?
  Arupärimise läkitasid Tallinna muinsuskaitsjad teele pärast Postimehes ilmunud kirjutist arhitektuurimälestiste hävimisohtu sattumisest.
  Munitsipaalasutuse Kadrioru Park juhataja Ain Järve sõnul on tema asutus juba 1990. aastast üritanud enda kasutusse saada kunagist pargivahi maja aadressil Roheline aas 1. Kuid 1993. a andis Tallinna linn nii selle kui ka Roheline aas 5 asuva maja presidendi kantselei nõudmisel hoopis viimasele.
  ?Aga praegu ei ütle veel keegi, et kodanik kantselei direktor (presidendi kantselei direktor Tarmo Mänd - toim) on üldse nõus maju meile andma,? lausus Järve. ?Paar nädalat tagasi oli majandusjuhataja üsna optimistlik, nüüd aga jälle pigem kahtleval seisukohal.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.