ÄP fototoimetus • 10. november 2002 kell 22:00

Äripäeva vabandus

Reedel esitletud Äripäeva Raamatuklubi raamatusse ?Hans H. Luik ? päikesepoisist miljonäriks? on lk 91 sattunud toimetuse süül üks viga. Nimelt on sellel leheküljel ilmunud arhiivifotol jäädvustatud isikute tuvastamisel aetud segamini Veiko Tischler ja Kalle Tenno.

Raamatus ilmunud fotol on meediategelase Hans H. Luige kõrval Alexela partner Paldiski kütuseterminaali projektis Veiko Tischler, kes on Hans H. Luige sõber juba ülikoolipäevilt ja kompanjon ühises kinnisvaraäris.

Ekslikult on pildiallkirjas aga Tischlerit nimetatud Jegorowi maja skandaaliga tuntuks saanud Kalle Tennoks, kes on Hans H. Luige eksabikaasa Anne Luige elukaaslane.

?Meid on ennegi segi aetud,? tõdes Tischler.

Äripäev palub eksimuse pärast Tischlerilt ja Tennolt vabandust.

Autor: ÄP

Hetkel kuum