ÄP fototoimetus • 11. november 2002 kell 22:00

Danzasest saab DHL

Deutsche Post World Net, Danzase, DHL-i ja Euroexpressi omanik on otsustanud ümber struktrueerida oma tegevusvaldkonnad ja koondab kõik ekspress-, transpordi- ja logistikateenused ühe mütsi alla.

Uut DHL-i juhitakse Brüsselist ja selle tegevused jagunevad nelja divisjoni: DHL Express ? kiirkullerteenused; DHL Freight ? treilerveod, praegune Danzas Eurocargo; DHL Solutions ? praegune Danzas Solutions ja DHL Global Customer Solutions, kolmanda osapoole logistika; DHL Danzas Air & Ocean ? lennu ja mereveod, praegune Danzas Intercontinental.

Kohe praegu ei muutu Danzase ASi juhataja Mati Kärdi sõnul kliendi jaoks midagi. ?1. aprillini 2003 jätkavad kõik Danzase struktuuriüksused tööd nagu varemgi,? lisas Kärt.

Tegevussuundade koondamine ühe kaubamärgi alla võimaldab optimeerida transpordivõrke ning laiendada ja ühtlustada toodete ja teenuste valikut. ?Kui ühinemine lõpeb, on Danzase klientidel kasu suuremast teenustevalikust, mida pakub uus DHL,? lisas Kärt.

Nii hakkab kõik käima läbi ühe kontaktisiku, kes pakub kõiki kiirveondus- ja logistikateenuseid alates pakisaatmisest ja lõpetades suurte kaubakoguste transportimisega, nii lennu-, mere- kui autotranspordiga.

Autor: ÄP

Hetkel kuum