• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartus tulistati noorele naisele pähe

  Tartus Kaunase puiesteel tulistati eile õhtul pärast kella kümmet pähe 19-aastasele Kristinale, teatab PM Online.

  Kristina toimetati koomaseisundis TÜ Kliinikumi Maarjamõisa haiglasse, teatas politseiameti pressiesindaja. Tartu politseiprefektuuri pressiesindaja Peeter Rehemaa sõnul on neiu pärit Ida-Virumaalt.
  Politsei ei ole praegu välistanud ka õnnetusjuhtumit, sest tütarlast polnud eelnevalt röövitud ega kasutatud tema suhtes muud vägivalda. Politseile teadaolevalt polnud neiu narkomaan ega prostituut.
  Häirekeskusele haavatud neiust teatanud helistaja rääkis vene keeles. Ta ütles, et ühe kooli lähedal sai tütarlaps kuulihaava ja kutsus kohale kiirabi.
  Helistaja orienteerus Tartus silmnähtavalt halvasti, mistõttu häirekeskusel kulus minuteid sündmuskoha asukoha kindlaks tegemiseks. Haavatu leiti lõpuks Kaunase puiesteel Annelinna gümnaasiumi juurest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.