• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nestor: Keskerakond on eakaid petnud

  Lubades Tallinna pensionäridele igal aasta 500kroonise lisatoetust, kuid seda tulevasse aastasse lükates, on Keskerakond valijaid petnud.

  ?Valimiskampaanias lubas Keskerakond pensionilisa igal aastal. Nüüd, kus valijate hääled on käes, käib jutt järgmisest aastast,? ütleb Rahvaerakonna Mõõdukad aseesimees Eiki Nestor erakonna pressiteates.
  Samuti lubati pensionilisa igale pensionärile, nüüd aga nõutakse avaldust. Kui inimesed tulevad avaldust kirjutama, siis saadetakse nad koju tagasi jutuga, et tulge uuel aastal jälle. ?Inimeste selline lollitamine on inetu ja inimesi solvav. Lubatakse, aga ei tehta. Veelgi inimvaenulikum on jooksutada vanainimesi praeguse libedaga mitu korda ühest ametiasutusest teise. Ja miks peab pensionär üldse avalduse kirjutama? See, et ta on pensionär, on ametiasutustele juba teada,? ütleb eelmine sotsiaalminister Nestor.
  Nestori hinnangul on taotluste nõudmine ja jutud pensioniäride nimekirjade puudumisest vaid häma, mille varjus saaks toetuste maksmise nihutada vahetult Riigikogu valimiste eelsele ajale. ?Kui Keskerakond ei mäleta, kellele ja millal ta lubas 500 krooni maksta, siis vaadaku oma valimisreklaamid üle.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.