• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn plaanib ametnike arvu vähendamist

  Tallinna linnavalitsus jätkab linna ametiasutuste struktuuri ümberkorraldamist, mille tulemusel ametnike arv väheneb.

  'Oluline on märkida, et reorganiseerimise tulemusena linnaametnike koosseis ei suurene,' ütleb personalidirektor Marika Lepikult Raepressi saadetud pressiteates. 'Vastupidi, järgmisel aastal on ette nähtud 1893 ametikohta volikogu poolt seatud piirmäära 1903,5 ametikoha asemel.'
  Lepikulti sõnul toimub struktuuri ümberkorraldamine sisemise ressursi baasil, sellega ei kaasne ei ametnike suurt koondamist ega ka juurdevärbamist. 'Eesmärk on, et ümberkorraldamine ei tooks kaasa seisakut, nii nagu juhtus kolme väga erinevate tegevusvaldkondadega ameti liitmisel Säästva Arengu ja Planeerimise ametiks,' rõhutab Lepikult.
  'Elu on näidanud, et kolme ameti ühteliitmine andis soovitule vastupidise tulemuse,' ütleb linnapea Edgar Savisaar. 'Suure ameti erinevaid tegevusvaldkondi ei ole suudetud siiani ühise juhtimise alla viia, ameti juhatajal puudub teenistustes ja osakondades toimuvast korralik ülevaade.'
  Savisaare sõnul seni rahuldavalt toiminud valdkondade toimimine liitmise ja ümberkorraldamise tulemusena hoopis halvenes. 'Loodetud ametnike arvu märkimisväärset vähenemist ning juhtimise paranemist ei saavutatud, ilmselgelt oli ametite ühendamine põhjalikult läbi kaalumata,' nendib Savisaar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.