• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Standard avab suure esindussalongi

  Pärnu maantee esindussalongi tulevad Standardi müügi- ja marketingidirektori Priit Tamme sõnul n-ö nõustamisnurgakesed, kuhu pannakse välja kataloogid ning pakutakse ka sisekujundaja teenust. Uudne on see, et esmakordselt hakkab Standard müüma ka importmööblit. Näiteks tõstab Tamm esile Soome tootja Lundia OY kodukontori lahendust, mis on nagu lego ? seda saab pidevalt uute esemetega täiendada. Esimest korda pannakse välja ka Katrin Soansi disainitud kodukontor kapis ehk kollektsioon @home.
  Esindussalongis on ruumi küll umbes sama palju kui sulgemisele läinud Kopli ja Mustamäe tee poodides kokku, kuid Tamm nentis, et 300 m2 pinnal oli kogu ettevõtte toodangut raske korraga välja pakkuda. Lisaks möönis Tamm, et seniste kaupluste asukoht polnud just kõige parem.
  Tegelikult polegi päris õige väita, et Kopli kauplus suletakse. Selle ruumides hakkab tööle vabrikupood, kus müüakse kasutatud kontorimööblit ? märksõnaks ?Mööbel alates 50 kroonist?. Priit Tamm lisab, et tagasi ostma ei hakata mitte ainult Standardi toodangut, vaid ka teiste tootjate kontorimööbel leiab järelturule tee. Kuna kasutatud kontorimööblit müüb praegu ainult BRC Vallasvara, on uue komisjonikaupluse avamine igati teretulnud.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kust võiks saada hiigelpalka?
Homme pärastlõunal ilmub Äripäeva koostatud värske Palga TOP, mis reastab Eesti parimad palgamaksjad. Piilume hommikuprogrammis pisut edetabeli sisse ja uurime selle toimetajalt Kai Millerilt, mille poolest tänavune TOP varasematest erineb ja mida huvitavat sealt leida võib.
Homme pärastlõunal ilmub Äripäeva koostatud värske Palga TOP, mis reastab Eesti parimad palgamaksjad. Piilume hommikuprogrammis pisut edetabeli sisse ja uurime selle toimetajalt Kai Millerilt, mille poolest tänavune TOP varasematest erineb ja mida huvitavat sealt leida võib.
Peaministri koroonakriisi avaldus: valitsus on valmis ka järgmisteks sammudeks
Riigikogus koroonakriisi teemal poliitilise avalduse teinud peaminister Kaja Kallas avaldas lootust, et praegustest piirangutest piisab.
Riigikogus koroonakriisi teemal poliitilise avalduse teinud peaminister Kaja Kallas avaldas lootust, et praegustest piirangutest piisab.