9. detsember 2002 kell 15:23

Estonian Airi president: meil ei toimunud streiki nagu väidavad ametiühingud

15 minutilist streiki täna meil ei toimunud nagu väidab ametiühingute keskliit, edastas Estonian Airi president Erki Urva.

'Lennuki kapten vaid teavitas reisijaid ametiühingu toetusest üleriigilisele aktsioonile ning samuti jagati infomaterjale. Meie lennu OV143 väljalend hilines küll 20 minutit, kuid selle põhjustas sama lennuki tugevast tuulest tingitud hilinenud saabumine,' lausus Urva.

Mingi streigi jaoks Urva sõnul aega ei jäänud. Lend OV143 jõudis sihtpunkti tänu soodsale taganttuulele täpselt sõiduplaanis ette nähtud ajal.

Ametiühingute teatel korraldas Liinilendurite Ametiühing 15 minutilise streigi, reisijatele selgitati seoses lennuki väljalennu hilinemisega seotuid põhjusi, jagati informeerivaid materjale ametiühingute nõudmistest valitsusele.

Hetkel kuum