• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aasta tarbesõidukid said valitud

  Aasta Veoauto valib 19 Euroopa riigi ajakirjanikku, kes testivad sõidukeid töötingimustes. Testid sisaldavad muu hulgas sõidumugavust, juhi elamistingimusi kabiinis, auto ergonoomilikat, sõiduomadusi ja mootori töökindlust.
  ?ürii sõnul sai valimisel otsustavaks Stralise innovaatiline kabiinidisain ja sisekujundus, mis pakub lisamugavust juhile. Lisaks leidis heakskiitu Iveco arendustöö mootorite ja ülekandesüsteemide vallas, mistõttu on veok säästlik. Viimane on aga veofirmadel oluline veohinna määramisel.
  Aasta Veok valitakse igal aastal, tänavu kandis seda tiitlit DAF LF veok, eelmisel aastal MAN TG-A.
  2003. aastal kannab Aasta Kaubiku tiitlit Fordi värske väikekaubik Transit Connect.
  Fordi Eesti esindaja, Info Auto müügijuht Tiit Lillipuu kinnitas, et esimesed Transit Connectid, mis on pika teljevahega ja poolkõrge katusega, jõuavad Eesti turule 2003. aasta veebruaris. Lühikese teljevahega Van ja lühikese ning pika teljevahega Tourneo Connect, ehk viieistmeline mahtuniversaal kaubiku põhjal, järgmise aasta oktoobris.
  Connect hakkab konkureerima väikekaubiku klassis Peugeot Partneri, Citroen Berlingo ja Renault Kangooga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,