• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: 10 aktsiat viis Merko Ehituse aktsia hinna uuele rekordtasemele

  Merko Ehituse aktsia hind sulgus täna Tallinna börsil 82,14 kroonil ehk uuel rekordtasemel.

  Merko Ehituse aktsia viis rekordtasemele vaid 10 aktsiaga tehtud tehing, millest kogunes käivet veidi üle 821 krooni eest. Senise rekordilise sulgemishinnani ehk 81,36 kroonini oli aasta algusest üle 89 protsendi kerkinud aktsia jõudnud alles nädal aega tagasi. Täna kerkis aktsia hind 1,74%.
  Üldine aktiivsus oli börsil kauplemispäeva alguses madal. Ühe miljoni kroonise käibeni jõuti alles pärast 2 tundi ja 50 minutit kestnud kauplemist. Kauplemispäeva lõpu poole aitas käivet kasvatada suuremad tehingud Hansapanga, Norma, Eesti Telekomi ja Harju Elektri aktsiaga.
  Päeva lõpuks kogunes 57 tehingus käivet veidi alla 6 miljoni krooni eest. Võrreldes reedega, mil käivet kogunes pea 42 miljoni krooni eest oli tagasiminek märkimisväärne. Viimati oli väiksema käibega kauplemispäev detsembri alguses. Väikese käibe taga on nähtavasti see, et paljud investorid nii Eestist kui ka välismaalt on nähtavasti juba puhkamas ja valmistuvad lähenevateks pühadeks.
  Liideraktsiate hinnad liikusid vähe. Hansapanga aktsia hind langes 2,92 mln kroonise käibe juures 0,19%, 243,62 kroonile. Eesti Telekomi aktsia hind kerkis 0,17%, 93,88 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.