• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Evelin Pang laulab Vaikse Hääle suureks

  ?Üksnes selle rolli pärast tasub etendust vaatama minna, sest sellise häälematerjali ja -ulatusega pole paraku õnnistatud ka paljud meie püünele pürgivad noored lauljad,? tõdeb teatrikriitik Jaanus Kulli Eesti Päevalehe kultuuriküljel.
  Vaikne Hääl on omas maailmas elav raskesti seltsiv tüdruk, kes on kaotanud oma isa, keda ta väga armastas. Nüüd kuulab tüdruk vanu plaate, mille ta isa on talle jätnud. Mõnikord laulab aga neid laule ise, osates kuulsaid lauljannasid Judi Garlandi, Billie Holidayd, Piafi, Basseyd, Marilyn Monroed ja Marlene Dietrichi väga hästi järele teha ? nii ehtsalt, et võib segaminigi ajada. Hüüdnime Vaikne Hääl on ta saanud sellest, et vähese jutu juures ta pigem sosistab kui räägib.
  Tüdruku alkohoolikust ema Mari Hoffig (Anne Paluver) aga ei mõista oma tütart ja tahab endale lihtsalt uut meest leida.
  Näidendis ongi kaks põhiliini: Mari ja Vaikse Hääle lugu. See on värvikate karakteritega komöödia, kus suur tähtsus on muusikal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Euroopa aktsiaturgudel korralik kukkumine
Euroopa aktsiaturud langesid täna enam kui nädala madalaima tasemeni, kõige enam kukkusid tehnoloogiasektori aktsiad, sest USA riigivõlakirjade tootluse kasv jätkub, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud langesid täna enam kui nädala madalaima tasemeni, kõige enam kukkusid tehnoloogiasektori aktsiad, sest USA riigivõlakirjade tootluse kasv jätkub, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: superkondensaatorid, tuulegeneraatorid ja lennukihooldaja plaanid
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis räägib Tesla mängumaale trügiva Skeleton Technologiese ärijuht Ants Vill sellest, kuidas hammustada tükki 60 miljardi euro suurusest turust, millal võiks superkondensaatoreid arendav ettevõte jõuda kasumisse ning kui palju plaanitakse Eestis töötajaid värvata.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis räägib Tesla mängumaale trügiva Skeleton Technologiese ärijuht Ants Vill sellest, kuidas hammustada tükki 60 miljardi euro suurusest turust, millal võiks superkondensaatoreid arendav ettevõte jõuda kasumisse ning kui palju plaanitakse Eestis töötajaid värvata.
Nädala lood: Linnahall sokutatakse erakätesse kaasavaraga ja investorid said halva üllatuse
Äripäeva lugevaid investoreid jahmatas sel nädalal lugu populaarsest välismaaklerist, kes kehtestas kopsaka tasu. Samuti sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas Tallinn üritab magusa kaasavaraga Linnahalli erakätesse sokutada.
Äripäeva lugevaid investoreid jahmatas sel nädalal lugu populaarsest välismaaklerist, kes kehtestas kopsaka tasu. Samuti sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas Tallinn üritab magusa kaasavaraga Linnahalli erakätesse sokutada.