Ülo Toomsalu • 5. november 2003 kell 6:33

SLÕL: Cosmopolitan hakkab ilmuma ka Eestis?

SL Õhtulehe andmetel hakkab maailma populaarsemaid naisteajakirju Cosmopolitan ilmuma ka Eestis.

Leedu Cosmopolitani väljaandja Viktoras Tombakas ütles, et ei saa seda kinnitada, kuid ei lükka ka ümber.

Augusti lõpus ilmus Eesti Ekspressis töökuulutus, kus otsiti personali loodavasse naisteajakirja.

SL Õhtulehe andmetel pole «loodav naisteajakiri» mitte midagi muud kui Eesti oma Cosmopolitan.

Sooviavaldused paluti saata ühele Hot.ee portaali meiliaadressile. Väidetavalt läbirääkimised Cosmopolitani brändi omaniku, Hearsti korporatsiooniga alles käivad, mistõttu tulevane väljaandja ei tohi Cosmopolitani nime veel avaldada.

SL Õhtulehe andmetel hakkab Eesti Cosmopolitani frantsiisilepingu alusel välja andma Läti firma I L Publishing. Lätis ilmuv ajakiri baseerub Cosmopolitani USA väljaandel, aga selles sisaldub lugusid ka kohalikust eluolust.

Esimesena Balti riikidest hakkas Cosmopolitan ilmuma 1998. aastal Leedus. Sealne väljaandja Viktoras Tombakas ei soovinud esialgu võimaliku Eesti variandi kohta kommentaare anda, põhjendades, et selleks on veel veidi vara.

Hetkel kuum