23. detsember 2003 kell 22:00

Esimese ?tere? ütleb sekretär

Sekretärid on ikka ja alati olnud kõikide kontorite kesksed tegelased, kelle ümber tiirleb tahes tahtmata kogu sealne elu. Olgu siis tegemist valgekraede, müügimeeste või leheneegritega.

Ja ammugi ei saa sekretäridest üle ega ümber sellises toimekas katlas, nagu seda on ühe majandusajalehe toimetus ja selle argipäev. Just sekretärid on ka Äripäeva majas esimesed, kes liftist või trepikojauksest tulijale, olgu see siis oma või võõras, tere ütlevad. Äripäeva sekretäride käest saab teada, milliste teemadega ajakirjanikud parasjagu rakkes on ning kus ja kui kaua üks või teine töötaja viibib. Loomulikult on sekretäride ülesanne suunata toimetuse külalised õigete inimeste juurde ja ühendada sissetulevaid telefonikõnesid, jagada laiali saabunud posti, kleepida arvutul hulgal kirjamarke ja ümbrikke.

Hetkel kuum