Osakonnajuht vali tema inimstrateegia järgi

Kaire Varrak 09. veebruar 2004, 00:00

Mõned tahavad piiramatut vastutust oma tegevustes ja soovivad kõik otsused ise teha. Teised defineerivad end raevukalt meeskonnale lojaalsena ja pakatavad uhkusest oma delegeerimisvõime üle. Mõned marsivad omaenda trummide järgi, tundmata muret firma eesmärkidega seotuse üle, teised eelistavad mitte laineid lüüa.

Intervjueerides juhtimisega seotud positsioonile kandideerivaid inimesi, tuleks keskenduda konkreetsetele näidetele kandidaadi ?inimstrateegiatest? ja organisatsiooni korporatiivse kultuuri mõjutamise kogemusele.

Küsimused, mis puudutavad muudatuste juhtimist, usku oma võimesse mõju avaldada, organisatsiooni missioonist arusaamist, oma alluvate töö jälgimist ja esilekerkivate produktiivsuseprobleemide efektiivset lahendamist (konstruktiivse kriitika talumise ja rakendamise võime, võimalik meeskonnaliikmete vahetus) on siinjuures omal kohal.

Kuna tegemist on vastutusrikka positsiooniga, tuleb kandidaadile anda praktilisi ülesandeid ja teha kindlasti taustauuringud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing