Ühelauseline ingliskeelne kiri sisaldab viirust

ÄP 26. veebruar 2004, 00:00

Lisaks kopeerib Netsky.B end ka kõigile võrguketaste kataloogidele, mis tähendab turvamata sisevõrgus viiruse plahvatuslikku levikut. Kui Netsky.B arvuti nakatab, toob ta ekraanile veateate ?The file could not be opened!? ja levitab end nii kõigisse kataloogidesse kui arvutis leiduvatele e-posti aadressidele. Kirja tunneb ära teemareal oleva ingliskeelse sõna või fraasi järgi, milleks on üks järgnevatest: hi, hello, read it immediately, something for you, warning, information, stolen, fake, unknown. Kirja sisuks on juhuslikult valitud ingliskeelne lause. Viiruse vastu aitab kirja mitteavamine ja kustutamine, viirustõrje uuendus vähendab samuti nakatumisriski.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing