Ehitushooaja algus toob poodidesse hinnasula ja sooduskampaaniad

Tiit Reinart 07. aprill 2004, 00:00

Ehituse ABCs (Famar-Desi AS) sai märtsikuuga üks kampaania otsa, järgmine on kohe-kohe tulemas ? maikuus pakutakse soodsama hinnaga erinevaid ehitus- ja aiakaupu. Kampaania hõlmab kõiki Ehituse ABC kauplusi üle Eesti. Reklaamijuht Eglit Priideli sõnul on allahindlus väga erinev. Üldjuhul mingeid protsente ei näidata, vaid kaupadele märgitakse lihtsalt eelmise hinna kõrvale uus hind. Soodustused on Ehituse ABCs tulemas ka suvel. Priideli sõnul on sooduskampaaniatest olnud abi, konkreetsetest numbritest polnud ta siiski nõus rääkima.

KR Kaubanduse K-Raua ACE turundusjuht Külliki Vain ütles, et neilgi on tulemas hooaja avakampaania. Vainu sõnul ei tule üleüldist allahindlust, küll aga tehakse suurem soodustus paljudele kaubagruppidele. Loosimisi ja auhinnajagamisi K-Rauas Vainu sõnul plaanis pole.

K-rauta turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul tuleb ka neil kevadine kampaania, praegu jälgitakse ilma. ?Kahe sõnaga öeldes pakume hästi laia valikut kaupu ja teeme kliendilehe otsepostituse,? kirjeldab ta. ?Tuleb kõige paksem kliendileht neist, mis seni teinud oleme. Selles on ligi 300 tootepakkumist.? Kuna on lähenemas ka aiahooaeg, on suur osa kampaaniatoodetest aiakaubad. ?Hoiame kõvasti pöialt, et ilmad soojemaks läheksid, sest see mõjutab meie äri üsna oluliselt,? räägib Kullo. Kevadkampaania puudutab kõiki K-rauta poode Eestis ja kestab 31. maini. Üht-teist on K-rauta klientidel oodata ka suvel, aga selle jätab Kullo esialgu saladuseks.

Ehitus Service?il on alati kõikides tootegruppides kampaaniahindadega pakkumisi, on selle ettevõtte turundusjuhi Tiiu Kütsoni kindel sõnum. ?Lõuna-Eesti regioonis jätkub jaanuaris alguse saanud happy hour kampaania, samas piirkonnas tasub tulla osa võtma ka kütusekampaaniast,? kutsub Kütson. ?Aprill on Ehitus Service?i sünnipäevakuu ? seetõttu on kõikides meie kauplustes ka hulgaliselt sünnipäevahindadega pakkumisi, üritusi ja muid huvitavaid tegemisi,? tutvustab Kütson. Konkreetsete üritustena toob ta esile 10.?11. aprillini toimuva lihavõttekampaania, kus märgistatud toodetel on üllatushinnad.

17.?18. aprillini toimuvad Ehitus Service?i traditsioonilised Paradiisipäevad, ?paradiisihinnad? on aga Kütsoni sõnul praegu veel saladus. 19. aprillist tuleb juurde uusi sünnipäevatooteid, sünnipäevapidu peetakse kõikides kauplustes 24. aprillil.

Lisaks on Ehitus Service?il igakuised tavakampaaniad, kus on pakkumisi nii üldehituse, siseviimistluse, sanitaartehnika kui ka kodu ning aia valdkonnas. Klientide vahel, kes annavad tagasisidet kaupluse teeninduse ja parima teenindaja kohta, loositakse iga kuu kõikides kaupluses välja üks Ehitus Service?i kinkekaart.

Ehitus Service?i parim teenindaja kuulutatakse välja 24. aprillil, Ehitus Service?i sünnipäevapeol. Kevadperioodil on eripakkumises suur osa valgusteid, mõned neist suisa 40% odavamalt, igale hämarale toale ja õuele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing